5D bioskop

Bioskop

5D bioskop

Vrnjački bioskop deo je kulturnog centra Vrnjačka Banja, a nalazi se na vrnjačkoj promenadi u Vili „Evropa“ koja je jedan od prvih banjskih objekata sagrađenih u apsolutnom skladu sa građevinskim zakonima vremena u kom je nastala.
Svakodnevne bioskopske projekcije, kao i najnoviji filmovi dovode u banju duh svetske kinematografije po simboličnoj ceni od svega 150 dinara.
Vrnjački bioskop, u sklopu kulturnog centra čiji je ogranak, aktivno učestvuje u banjskim kulturnim manifestacijama poput Festivala filmskog scenarija, kada se u njemu izvode projekcije od značaja za festival.
Ljubitelji dobrog filma, kao gosti Vrnjačke Banje, neće ostati uskraćeni za aktuelne svetske naslove, a bioskop poseduje i dečiji program usmeren na zadovoljstvo i zabavu Vaših najmlađih članova porodice. Tako u vrnjačkom bioskopu sa mališanima možete pogledati najnovije naslove iz sveta animiranog i crtanog filma.
Kada već pričamo o bioskopima, svakako treba pomenuti da je u Vrnjačkoj Banji nedavno otvoren i jedan od prvih 5D bioskopa u celoj Srbiji. Ovaj bioskop zainteresovanima nudi senzacionalne efekte, poput mirisa, kiše, 3D video prikaza, i dodatnih stimulansa u vidu vibracije sedišta, simulacije pokreta i svetlosnih efekata, sve u cilju sticanja utiska da se nalazite u centru dešavanja koje gledate na ekranu.
5D bioskop osvaja čula prisutnih i nudi sasvim novu dimenziju gledanja filma. Nalazi se na promenadi Vrnjačke Banje, u blizini vrnjačke biblioteke, a projekcije u njemu traju u proseku između 8 i 9 minuta. 5D bioskop poseduje 9 sedišta, a cena karte iznosi 250 dinara, uz napomenu da bioskop periodično odobrava popuste na grupe veće od petoro.
Bioskop u svojoj ponudi ima nekoliko projekcija, čiji se sastav nakon nekog vremena osvežava i menja. Primera radi u 5D bioskopu u Vrnjačkoj Banji možete poći na snežnu vožnju i iskusiti radosti zimskih čarolija u sred leta, obići kosmos u adrenalinskoj i nezaboravnoj vožnji, zaploviti u uklete rudnike i tome slično.
Kinematografska ponuda Vrnjačke Banje je na zavidnom nivou i svojim gostima nudi samo najbolje.
Želite da pogledate najnoviji film? Iskusite čari 5D virtuelne vožnje? U Vrnjačkoj Banji na Vas nestrpljivo čekaju popularni filmovi i specijalni efekti najnovije generacije.