uskrs u vrnjackoj banji

Božić, uskrs i Prvi maj

uskrs u vrnjackoj banji

Praznici u Vrnjačkoj Banji uvek protiču veselo i razigrano i ništa ne može da naruši pozitivnu atmosferu. Božićni praznici nastavak su novogodišnje euforije i produžetak dobrog provoda u banji. Kafići, klubovi i restorani nadmeću se u pogodnostima i cenama svojih aranžmana i ponuda kako bi privukli što više od mnogih gostiju koji tokom praznika borave u banji.

Proleće donosi lepo vreme, i kada svi već postanu umorni od zime, ono zasija i razlista krošnje. Tada počinje prolećna serija praznika sa Uskrsom i Prvim majem kao glavnim događajima. Tokom ovih praznika Vrnjačka Banja je prepuna gostiju koji su odlučili da svoje slobodne dane provedu baš u njoj. Želeći da opravda ukazano joj poverenje Vrnjačka Banja ima spreman bogat program tokom nedelje u kojoj će se smeniti jedni od najvećih godišnjih praznika. Vrnjačka promenada oživi bojama, maštovito ukrašena jaja, kao i ona drvena mogu se kupiti na svakom ćošku, a nemojte se iznenaditi ni ako neko dobijete na poklon od nepoznatog slučajnog prolaznika. Vrnjačka Banja zajedno sa svojim gostima uskršnje i prvomajske praznike dočekuje sa osmehom, a njena praznična atmosfera, i lep provod razlozi su zbog kojih je sve više ljudi posećuje tokom ovih prolećnih dana.

Prvi maj, praznik koji se tradicionalno provodi u prirodi takođe u Vrnjačku Banju dovede nove goste, mahom one mlađe. Banjsko okruženje koje podrazumeva planinu Goč, obalu Zapadne Morave, Podunavačke Bare i još mnogo prirodnih lokacija, primaljivo je svima onima koji će Prvi maj proslaviti uz dobro piće i roštilj na nekoj od okolnih lokacija.

Mnogi smeštajni objekti Vrnjačke Banje u ovom periodu nude promotivne cene i paket akcije, koje ako uplatite dobijate više za manje novca.

Tokom ovih prazničkih dana na vrnjačkoj promenadi smenjuju se kulturne manifestacije poput Sajma meda i festivala cveća, a iz godine u godinu, Vrnjačka Banja iznenadi nekim novim događajima, koji njenu ponudu čine neprestano svežom i vrednom posete iz godine u godinu.