vrnjacka banja stomatolog

Dentalni turizam

vrnjacka banja stomatolog

U Srbiji, dentalni turizam, počeo je da se ozbiljno razvija u protekloj deceniji. Njegov razvoj uslovilo je postojanje mnogih stomatoloških stručnjaka u Srbiji, koji po daleko povoljnijim cenama nego u inostranstvu, rade komplikovane stomatološke zahvate. Ovakva situacija privukla je veliki broj stranaca, koji su rešili da spoje lepo i korisno te, posete Srbiju, a o istom trošku posete i nekog od srpskih stomatologa. Osim stranaca veliki broj naših ljudi iz dijaspore, uglavnom čeka godišnji odmor kako bi potom došli u Srbiju, pa između svega ostalog pozabavili se i oralnom hirurgijom i uopšte svemu što je u vezi sa stomatologijom.

Lepi zubi i zdrav osmeh, na visokoj su ceni, kako figurativno govoreći tako i bukvalno. Međutim srpski stomatolozi, mada sasvim na nivou zadatka, nastavili su da zadržavaju više nego povoljne cene, koje stranci rado koriste. Ovakvo stanje stvari dovelo je do razvijanja dentalnog turizma u Srbiji u kojem svoj udeo ima i Vrnjačka Banja.

Kao oaza zdravlja, Vrnjačka Banja nije zaboravila ni na stomatologju i u njoj se nalazi veći broj različitih stomatoloških ordinacija koje po izuzetno povoljnim cenama, modernim aparatima i sa stručnim timovima na čelu, vrše kako jednostavne tako i komplikovane stomatološke zahvate. Postojanje savremenih ordinicija, vođenih od strane velikih stručnjaka na svom polju, doprinelo je razvoju dentalnog turizma i u Vrnjačkoj Banji. Osim banje, dentalni turizam prilično je zastupljen u Beogradu i Novom sadu, a samo stavljanje banje Vrnjci među dva ovako jaka imena, govori Vam o kvalitetu usluge koji vrnjački stomatološki stručnjaci pružaju. Neke od stomatoloških ordinacija u Vrnjačkoj banji koje možete posetiti su „Zdravlje“, „Lege Artis“, „Simić dent“, „Gašić“, tu su i ambulante u okviru Doma zdravlja Dr Nikola Džamić, kao i ambulanta  u Specijalnoj bolnici „Merkur“, kao i mnoge druge koje Vam preko cele godine stoje na raspolaganju.