Fotogalerija

Pejzaž Vrnjačke Banje i njene okoline, bogat je najrazličitijim motivima, koji mogu biti zanimljivi svim vrstama posetilaca i turista. Od mnogih reka koje krase ovo područje, dve u samoj banji,  snažne Zapadne Morave koja vijuga na svega par kilometara od centra lečilišta, padina Goča i Gedićkih planina, močvarnog područja Podunavačkih bara, koji su raj za pecaroše, do same banje, stopljene od različitih arhitektura i arhitektonskih perioda. Vile tipične za kraj 19-og i početak 20-og veka, učinile su da se jedan kvart banje, u kome su one najkoncentrisanije nazove Vrnjački Monmantr, a ljubitelji modernog mogu uživati u mnogim savremenim banjskim objektima.

Vrnjački park, predstavlja svet za sebe. Njegov legendarni fijaker, koji je uskim stazama parka, proveo neizbrojane posetioce ovog mondenskog lečilišta, prostrane zelene površine, uređivane decenijama da bi izgledale kao što danas izgledaju, zamak generala Belimarkovića, impozantan u svojoj lepoti prvog banjskog letnjikovca, mnoštvo ljudi sa kojima ćete se mimoći u laganoj šetnji vrnjačkom promenadom, sve to i mnogo više od toga, obogatiće Vaš oporavak u banji, ili Vaš odmor u njoj.

Pogledajte našu fotogaleriju i sa nama osetite makar malo od duha Vrnjačke Banje, koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.