vrnjacka-banja-mesta-za-izlazak

Mesta za izlazak

vrnjacka-banja-mesta-za-izlazak

Od svog osnivanja Vrnjačka Banja mnogo je ulagala u dobar provod i interesantan sadržaj. Kafića i restorana u današnjoj banji ima na pretek, a situacija sa noćnim klubovima nije takva iz jednog veoma prostog razloga – nije se pokazala potreba za više klubova od postojećih. To je zbog toga što su postojeći klubovi i mesta za izlak u toj meri kvalitetni da se tačno zna gde ćete ukoliko Vam se sluša dobar DJ, a gde ukoliko ste ljubitelj tamburaša. Neizbrojani kafići puni su svaki dan, tokom celog radnog vremena, a kada dođe vreme za noćni provod, ljudi prvenstveno mladi, sele se u neki od objekata namenjenih za zabavu do kasno u noći. Svakako u Vrnjačkoj Banji nalaze se mesta ne samo pogodna za provod mladih već i onih starijih. Ono što je za mlade klub „Podroom“, to je za one starije restoran „Kod kumova“.
Podroom nudi kvalitetan noćni provod, elektronsku muziku, sjajne DJ-eve, žive svirke i estradne zvezde i uopšte uzbudljivu noćnu zabavu koja neretko osvane sa zorom. Vikendima je u „Podroom – u“ „najburnije“, tada u njemu gostuju najveće zvezde, najveća je i gužva, a provod za pamćenje. „Podroom“ je mesto okupljanja mladih, najrazličitijih žanrova i jednog od najboljih noćnih provoda u banji. Nalazi se u strogom centru i prosto ga je nemoguće promašiti, ili biti u banji i ne saznati za lude žurke u „Podroom“-u.
S druge strane restorani poput „Kod kumova“, „Krune“, „Bele lađe“ i „Savke“ nude dobro piće, sjajnu hranu i kafansku muziku, za pravi bemski provod kakav ste dugo tražili.
Tokom večeri u Vrnjačkoj Banji možete posetiti i vrnjački bioskop ili 5D bioskop. Oba se nalaze na vrnjačkoj promenadi, a prvi je klasični bioskop, koji u na svom repertoaru ima aktuelne filmove, dok je 5D bioskop prava atrakcija vizuelnih, mirisnih i ostalih senzacija. On kobinuje svetlosne efekte, 3D efekte, vibraciju i efekte poput kise, snega i mirisa kako bi Vas poveo u što realističnije putovanje kroz uklete rudnike, svemir, ili u ludu vožnju ski – bordom.
Mesta za izlazak i provod u Vrnjačkoj Banji ima na pretek. Vi izaberite provod koji Vam najviše odgovara, popijte piće u nekom od vrnjačkih kafića, pojedite neki od specijaliteta vrnjačkih restorana i uživajte u muzici do kasnih večernjih časova. Sve jedno je šta ćete izabrati dokle god uživate u opcijama koje je za Vas pripremila Vrnjačka Banja.