rafting vrnjacka banja

Rafting

rafting vrnjacka banja

Vrnjačka Banja polako ali sigurno, nameće se kao centar pustolovnog turizma centralne Srbije, a i šire. Gostima Vrnjačke Banje, obezbeđen je sadržajan i bogat program koji uključuje jedan ili kombinaciju više ekstremnih sportova. Ljubitelji prirode i adrenalnia u Vrnjačkoj Banji mogu naći zabavu i rekreaciju iz svojih snova. Alpinizam, sportsko penjanje, rafting, paraglajding i mnogo više od toga očekuje Vas u Vrnjačkoj Banji, koja će sa Vama podeliti svoju divlju i razuzdanu stranu i upoznati Vas sa snagom prirode.
Turistička organizacija Vrnjačke Banje i klub ekstremnih sportova Faith, su zajedničkim naporima uspeli da osmisle interesantan, povoljan i jedinstven skup, esktremnih sportova na jednom mestu. Jedna od njihovih ponuda je i rafting Ibrom u dužini od 15 km. Rafting je poslednjih godina sve popularniji oblik sporta na reci, a Ibar pruža sjajan provod, fantastičan pejzaž i kristalno čistu vodu.
Lepote ekstremnih sportova ogledaju se u neizvesnosti i borbom sa prirodom. Ljudska potreba da ukrote i savladaju prirodne prepreke, kao i da prevaziđu sami sebe, neki su od pokretačkih motiva i razloga zbog kojeg mnogi vole ovaj tip sporta. U svakom slučaju, bilo da imate iskustva sa ekstremnim sportovima, ili nikada niste uradili ništa slično, klub ekstremnih sportova Faith i Vrnjačka Banja, očekuju Vas da i Vi otkrijete svoje ekstremne granice.