aero klub trstenik vrnjacka banja

Skokovi iz aviona

aero klub trstenik vrnjacka banja

Još jedan ekstremni sport, pored raftinga, sportskog penjanja, alpinizma, paraglajdinga i dr. u kojem se gosti Vrnjačke Banje mogu oprobati jeste skok iz aviona. Turistička organizacija Vrnjačke Banje već dugo vremena unazad sarađuje sa aero klubom iz Trstenika, pa tako njeni gosti mogu posetiti ovaj klub i uživati u panoramskom razgledanju Vrnjačke Banje i njene okoline, pohađati aero školu, ili se oprobati u padobranstvu i jedriličarstvu.
Pristupačne cene, ljubazno i stručno osoblje, dodatno će začiniti Vaš let, pa ćete sa sobom sasvim sigurno poneti jedno nezaboravno iskustvo.
Trstenik je od Vrnjačke Banje udaljen svega 10 km, a Aero klub, nalazi se na dva kilometra od Trstenika. Ukoliko ste se ikada pitali, kako je to skočiti iz aviona i padati slobodnim padom sve do momenta otvaranja padobrana, Vrnjačka Banja i Aero klub Trstenik, nude Vam mogućnost da na svoja pitanja dobijete odgovore. Nebo nad Vrnjačkom banjom očekuje najhrabrije, da ih zajedno sa Aero klubom Trstenik povede na bi putovanje.