slika kiprani u merkuru

Turisti sa Kipra ponovo gosti Specijalne bolnice Merkur

slika kiprani u merkuru

Uspešna dugogodišnja saradnja sa sindikatom Elektroprivrede Srbije i sindikatom Elektromreže Jugoistočne Evrope nastavljena je i ove godine, pa je tako grupa od 44 Kiprana imala priliku da se tokom avgusta odmori i uživa u Merkurovim sadržajima.
Gosti sa Kipra koji nisu po prvi put u Merkuru, a među kojima je Savas Hristakis, vođa grupe, istakao je da, kao i svih prethodnih godina, ima samo reči hvale za sve što je video i doživeo. Kako kaže, medicinski tretmani, koji mu posebno prijaju, bogata ponuda opuštajućih masaža i tretmana u wellness centru, blagodeti mineralnih voda i kulturno-istorijski sadržaji predstavljaju razlog njihovog ponovnog dolaska sledeće godine.
Nakon prave srpske dobrodošlice i pratećeg koktela, gosti sa Kipra su iz dana u dan imali priliku da vide sve ono najbolje iz naših krajeva – da obiđu manastir Žiču, posete Mećavnik i Šargansku osmicu, da se upoznaju sa značajnim delom naše istorije kroz posetu Kruševcu, ali i da degustiraju vina u autentičnom ambijentu fabrike Rubin. Imali su priliku da uživaju u našoj muzici, ali i da u domaćoj izvedbi čuju nešto od njihove muzike.
Interesovanje inostranih gostiju za uslugama Merkura ne čudi, ukoliko se ima u vidu da je ponuda svake godine sve bogatija, pa se u ovu ustanovu ne dolazi samo na lečenje, već i na odmor i relaksaciju. Ovakva poslovna politika rezultirala je time da se u odnosu na prošlu godinu broj inostranih gostiju iz Rusije, Norveške, Kipra i drugih zemalja povećao za 30%.