aero klub trstenik vrnjacka banja

Skokovi iz aviona

aero klub trstenik vrnjacka banja

Još jedan ekstremni sport, pored raftinga, sportskog penjanja, alpinizma, paraglajdinga i dr. u kojem se gosti Vrnjačke Banje mogu oprobati jeste skok iz aviona. Turistička organizacija Vrnjačke Banje već dugo vremena unazad sarađuje sa aero klubom iz Trstenika, pa tako njeni gosti mogu posetiti ovaj klub i uživati u panoramskom razgledanju Vrnjačke Banje i njene okoline, pohađati aero školu, ili se oprobati u padobranstvu i jedriličarstvu.
Pristupačne cene, ljubazno i stručno osoblje, dodatno će začiniti Vaš let, pa ćete sa sobom sasvim sigurno poneti jedno nezaboravno iskustvo.
Trstenik je od Vrnjačke Banje udaljen svega 10 km, a Aero klub, nalazi se na dva kilometra od Trstenika. Ukoliko ste se ikada pitali, kako je to skočiti iz aviona i padati slobodnim padom sve do momenta otvaranja padobrana, Vrnjačka Banja i Aero klub Trstenik, nude Vam mogućnost da na svoja pitanja dobijete odgovore. Nebo nad Vrnjačkom banjom očekuje najhrabrije, da ih zajedno sa Aero klubom Trstenik povede na bi putovanje.

rafting vrnjacka banja

Rafting

rafting vrnjacka banja

Vrnjačka Banja polako ali sigurno, nameće se kao centar pustolovnog turizma centralne Srbije, a i šire. Gostima Vrnjačke Banje, obezbeđen je sadržajan i bogat program koji uključuje jedan ili kombinaciju više ekstremnih sportova. Ljubitelji prirode i adrenalnia u Vrnjačkoj Banji mogu naći zabavu i rekreaciju iz svojih snova. Alpinizam, sportsko penjanje, rafting, paraglajding i mnogo više od toga očekuje Vas u Vrnjačkoj Banji, koja će sa Vama podeliti svoju divlju i razuzdanu stranu i upoznati Vas sa snagom prirode. read more

paraglajding vrnjacka banja

Paraglajding

paraglajding vrnjacka banja

Paraglajding ili jedrenje padobranom, spada u ekstremne sportove. To je vazduhoplovni sport koji objedinjuje takmičarski i rekreativni vid bavljenja istim. U pitanju je jedan od najmlađih vazduhoplovnih sportova, koji mnogi smatraju najlakšim i najpribližnijim načinom za ostvarenje ljudskog sna o letenju.
Vrnjačka Banja, najsadržajnija banja Srbije, može se pohvaliti ne samo predispozicijama, već i aktivnom radu na tome da postane centar adrenalinskog turizma u Srbiji. Njena „adrenalinska“ ponuda je u konstantnom razvoju i aktivno se sadržaj i ponuda, proširuju i obogaćuju.
Turistička organizacija Vrnjačke Banje i klub ekstremnih sportova Faith nude zainteresovanima da se oprobaju u različitim ekstremnim disciplinama poput, raftinga, alpinizma i svakako paraglajdinga. Paraglajding letovi, obavljaju se sa profesionalnim pilotima, i mada se letovi Vrši skakanjem sa padina Kopaonika, Željina i Stolova, posetiocima Vrnjačke Banje najlakše je i najbliže da se u ovom sportu oprobaju leteći sa gočkih padina. Cena leta sa profesionalnim pilotom iznosi oko 40 eura, a dužina leta zavisi prevashodno od meteoroloških uslova. read more

goc smestaj horizont stanišinci mitrovo polje dobre vode

Ski staza Goč

goc smestaj horizont stanišinci mitrovo polje dobre vode

Goč je planina centalne Srbije, koja pripada kopaoničkom masivu. Visok je 1124 m, a ski kompleks se nalazi na nadmorskoj visini od 920 metara. Do Goča od Vrnjačke Banje, putuje se oko pola sata kolima. Postoje i različite vrste organizovanih prevoza tokom zimskih meseci kada je skijanje na Goču glavna atrakcija posetiocima Vrnjačke Banje, ali i gostima i stanovnicima okolnih mesta i gradova. Zima na Goču obeležena je zimskim sportovima, i visokim snegom koji donosi lepote zimskih čarolija kako i za starije tako i za one najmlađe. read more